Tiny Prints ви желае много повече много повече рождени дни (спонсорирани)

Tiny Prints се обедини с Американското дружество за борба с рака (ACS), за да се бори за много повече рождени дни и по -малко рак. Не говоря много за това, защото C-думата прави хората тъжни и превръща разговора неловко-предупреждение за спойлер-но тук върви:

Иска ми се синовете ми да се срещнат с дядо си, а не просто да виждат стари снимки. Баща ми загуби битката си с рак преди четиринадесет години тази есен. Ако беше получил тези допълнителни рождени дни, той щеше да се срещне с моята любима Алек; Изведох ме по пътеката на нашата сватба; бяхме шокирани, че меден месец включваше целия широк свят; обичаше да се среща с първия си внук; поддържаше ESPN по телевизията през цялото време; Високо-пет ме, че имам двама сина („Момчетата са по-лесни“, казва той); се засмях да ме видя да се превърна в такъв сноб на Foodie след моите тийнейджърски години на Twinkies и Oreos; И бях луд щастлив да ме видя като майка на три момчета.

Липсва ми допълнително през октомври заради рождения му ден, годишнината от смъртта му и началото на празниците. Разбира се, ми липсва и други пъти, както когато ям добра пържола, да вляза в пътнотранспортно произшествие, да видя усмивката на Холдън или да гледам твърде дълго към къдриците на Мило.

Когато закупите карта от колекцията на ACS, част от вашата покупна цена ще подкрепи много повече мисията на рождените дни да помогнете на хората да останат добре и да се оправят от рак, намиране на лечения и да се бори срещу болестта. От сега до 30 април 2012 г. Tiny Prints много повече колекция от карти за рождени дни ще бъде налична на tinyprints.com.

+++
Разкриване: Тази спонсорирана публикация е написана съвместно с Американското дружество за рак на рака/Tiny Prints Collect Collection. Цялото съдържание, мнения, тъжни истории и пожелателно мислене, изразени тук, са мои собствени.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.