8 неща, които изисквате да разберете за силното волно дете

младо момче О, момче, силно воля дете! Точно как харесваме техния дух! Ако сте отворили тази публикация, предполагам, че сте родител (може би инструктор или болногледач) на силно волно дете, също така се разбира като одухотвореното дете. Но точно как наистина разбирате, ако детето ви е с воля? Кои са най -типичните характеристики на силните волеви деца? Кой е най -добрият метод за родител на силна воля? Това са неща, които ме питаха, както и аз се запитах в един момент! Тук ще започнем с 8 -те неща, които изисквате, за да разберете за силното волно дете.

8 неща, които изисквате да разберете за силното волно дете

Първо, нека да започна с това, че … Разбирам точно колко сте изтощени! Много повече дни, отколкото не, вие се чувствате емоционално, както и физически изтощени. Обикновено до 7 часа сутринта! Има моменти, в които се отнасяте към вашето родителство, както и се чувствате виновни за реакцията ви на вашето дете.

Имах много повече от справедливия си дял от работата с тези невероятно интензивни деца. Всъщност най -малкият ми мъж е на практика на 2 1/2 години. Нека само да кажем, разбрах, че увеличах ясно изразен човек от първия ден! Бях го идентифицирал твърд, упорит, както и дори труден. Дойдох да разпозная нищо от това не е вярно. Той е негова собствена личност, както и аз трябваше да открия точно как да родим личността му.

Често пъти родителите на деца със силна воля имат проблемно родителство. Независимо дали сте нов родител, както и вече сте имали визия за вашия родителски стил. Или вие сте втори или трети родител. Точно когато вярвате, че сте имали родителското нещо. Тогава, точно тук идва този бит, който е цялостна сила, с която трябва да се съобразява. Бум … вие сте на обща загуба!

Има ли нещо нередно с моето дете или съм ужасен родител?

Не е рядкост да имате някои състезателни мисли в главата си. Започвате да се притеснявате дали има нещо нередно с вашето дете или ако сте просто най -лошият родител някога?!? Очевидно това може да ви загрижи, както и да бъдете загрижени.

Накратко, не, както и не! Няма нищо лошо в детето ви. Те нямат проблеми с поведението, които изискват коригиране. И вие не сте ужасен родител! Практично е обаче да се разбере силното волно дете. За предложения за това как точно да родиш силно волно дете, което можете да проверите тук.

Както бе споменато по-горе, е от съществено значение да се разберат характеристиките на дете с воля. В някои случаи просто разбираме, че не сме сами в тази родителска игра, както и разбираме типичните черти на нашите битови, е невероятно полезно.

Общи характеристики на детето със силна воля

Те са интензивни, упорити, както и имат големи изблици. Тези изблици са изтощителни както за хлапето, така и за родителя. Никога не се проваля, сривът винаги идва в най -лошия момент (но, нека бъдем честни, кога е страхотно време!?!). Те се чувстват като траят вечно. Преди да открия точно как да се справя с избухването му, както и да не им позволя да ме въздействат толкова много, бих искал да пропълзя в дупка или обратно в леглото, както и да бъда направен за деня. Но ние разбираме, че това не може да се случи!

Силното волно дете е взискателно. Всъщност те могат да бъдат идентифицирани боси. Въпреки че, аз избирам да не използвам тази дума. Имам чувството, че има неблагоприятна конотация. По -специално, те обичат да управляват средата си. Те обичат да управляват хората около тях. Това също включва да прави свои собствени правила.

Те имат силни мнения. Ще разберете дали им харесва или не харесват нещо. Той се връща към интензивните емоции. За тези деца няма голяма част от средна земя или сива зона.

Те отказват да правят неща, които не искат да правят и решават да правят неща, които искат да правят. За тях е характерно за ограничения за трудност, както и да натискате да видят точно докъде могат да стигнат.

Те обикновено са енергийни, както и бързи. Те обаче могат също да вървят със собствените си темпове. Това обикновено е скорост на охлюв, когато означава, че бързам да бъда някъде. Някак си току -що сега!

Те са склонни да бъдат нетърпеливи, както и къси темперирани. Ако искат нещо, те го искат сега. Не можете да се опитате да разсъждавате с тях. Те ще отидат от 0 до 60 за около 2 секунди. Моят бит човек има ухо, пронизващо пищящо, което всеки може да чуе от миля. Всички от нашия блок разбират кога моят бит е недоволен от нещо.

Тъй като остаряват, както и установяват словесните умения за това, те обикновено спорят. За тях е типично да имат силни убеждения, както и да искат да ги разкрият. Внимавайте … те също имат отлична памет, както и обичат да напомнят на родителите за предишни дискусии. Ха!

Те не са хора, които седят бездействащи, както и откриват от родителите, които им казват какво да правят. Силните воляни деца са опитни. Те изискват да се открият, като правят. Двете ми най -стари млади момчета бяха слушатели. Може да им кажа „внимавайте“ or „това не е безопасно“, както и те биха слушали (в по -голямата си част). Те щяха да спрат това, което правят, както и да направят нещо друго. Най -младият ми, не успява да го помня! Това са задействащи думи за него. Той желае да открие за себе си. Изключително (и изтощително!) Да разгледаме решението в него.

Какво означава всичко това, както и сега какво?

Както е показано по -горе, тези деца са интензивни, но изключителни битови човешки същества! Отново разбирам от първа ръка точно колко изтощително може да бъде за родител на силна воля. Поради тази причина е от съществено значение да не ги етикетирате бедни или предизвикателни.

Да, те могат да изглеждат непосилни, интензивни, както и предизвикателни на моменти, но те не са бедни деца. Нашият метод за родителството им може да направи разликата. Вместо да се разочаровате, имайте предвид, че са умни, силно настроени, решителни, безстрашни, както и страстни лидери в създаването.

В крайна сметка ги родите с тези черти. В крайна сметка те ще растат толкова, колкото и изключителни неща! Те са тези, които ще променят нашия свят.

за автора

**** Corinne Gonzalez е майка на 3 момчета, лицензиран брак, както и домакински терапевт, както и собственик на www.messygoodlife.com. Тя предоставя своите лични, както и експертни преживявания, тъй като методът предлага лесна, но практична информация за живота, личното развитие, както и родителството.

Може да се насладите и на вас:

8 забавни гъделички игри, които вашето малко дете, както и предучилищна възраст, ще харесат!

5 Предложения за работа с малко дете, което няма да остане в леглото!

Пин за по-късно-8 неща, които изисквате да разберете за детето с воля на силна воля

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.