Нещото новобранец трябва да знаят за (издание през юни 2014 г.)

Този TED Talk, от Дженифър старши, се занимава с тревожността, изготвена от всички препоръки за родители, написани така, сякаш родителството е криза. Книгата й цялото щастие и без забавление, документи как нашата култура е превърнала родителството в активен глагол, което означава, че инвестираме цялото си време и ресурси в нашите деца.

Някога обичах дрехите за фитнес за моето бебе. След това взех решение, че дизайните бяха твърде ценни, а не моят стил (NMS). Сега, отново съм на борда и не мога да спра да получавам неща в отдела под 7 долара. Нищо от него не казва „сладък като кекс“. Обещавам.

Картички за деня на бащата Можете да направите очарователни със собствените си снимки.

Нашият сътрудник Лора свърши толкова очарователна работа на месечните си снимки на бебето Ели, можех да ги гледам всеки ден.

Какво казвате, когато децата ви започнат да ви хвърлят въпроси за крива топка? Новата книга на Whit Honea, книгата за фраза на родителя прави отличен подарък за Деня на бащата, както и полезно четене на душ кабина, ако знаете какво имам предвид. Той е приятел и тонът е толкова той.

Сладко като Heck Супергерой с тематика на бащата Комичен печат от I Heart Naptime

Къде мога да добавя зона на дъската към къщата си, където прахът няма да ме подлуди? Какво ще кажете за задната врата, като Ейми от съветите на мама.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.