Следва TaskRabbit на RookieMoms, като ги накарате да правят всякакви странни неща

полу-спонсорирана публикация. Беше ни предоставен кредитен рейтинг, за да тестваме само услугата.

RookieMoms тест TaskRabbit, като ги накарате да правят всякакви странни неща като разработване на куклен театър. Изчакайте. Кой се нуждае от това? Защо не окачите снимките ми или не сгънете прането ми или не поправите никовете в боята от структурите на LEGO, които я удрят цял ​​ден?!

Били ли сте някога заседнали в дом (с джангово бебе, може би), както и пожелаете да изпълните бърза поръчка? Или сте били невероятно болни, както и готови да платите всякакъв вид пари за някой, който да ви направи вечеря? Ако да, тогава TaskRabbit е за вас. Това е начин да възлагате неща, които нямате време или умения да правите себе си. Публикувайте задача в тяхната уеб-базирана система или чрез мобилното приложение, както и някой близо до вас ще наддаде на работата.

Уитни, както и аз взех TaskRabbit за доста задълбочено тестово шофиране през последните тридесет дни, както и са готови да споделим нашия опит. Предупреждение: В този пост ще използвам думата „заек“; Така се наричат ​​задачите на задачите.

Вероятно най -лудият, който опитах, беше да помоля заек да ми разработи този основен куклен театър (от онлайн урок, споделен от Мари с помощта на Babble). Тъй като проектът е предназначен да бъде бърз занаят на сам, беше абсурдно да плати на някого куп пари, за да го направи за мен. Превърнах проект от $ 9 в $ 60. Кой би направил това? Нагоре е, че заекът на шивачката имаше забележителни умения, свърши отлична работа. както и децата ми го обичат.

Ето списъка за пране (по ирония на съдбата, ние никога не сме имали индивид да ни пране!) От различните задачи, които Уитни, както и аз, аутсорсирах този месец:

Вземете храна от предпочитания от нас ресторант, както и я донесете в дома на Уитни по време на седмичната ни редакторска среща: За трима души това беше голяма доплащане за обяд; Обаче бих направил това за по -голяма група като група на мама или домакинство.

Изкопайте растения, както и плевели в двора ми: Резултат! Лицето, чиято оферта приех, свърши отлична работа с минимални инструкции. Изключително препоръчвам да получите заек, за да изкопаете градината си.

Бакалията за късна нощ: Уитни каза, че човекът е задълбочен и замислен, но имайки предвид, че не може да предположи какви са приемливи замествания, изисква 2-3 текста, както и телефонни обаждания за 30-минутна поръчка.

Пазаруване в Michael’s, за да създадете кутията ми за занаяти, базирани на списък с желания, който предоставих (вдъхновен от Уитни, както и от експеримент за кукли на чорапи, който ще бъде споделен по -късно).

Изследвания, както и въвеждане на данни: Чудесен начин за домашна мама да получи достъп до административен асистент. Ако сте родител на стая в предучилищна възраст, може да искате да помислите за това.

Разпространение на рекламни картички: Нашият заек беше персонален, както и свърши отлична работа по предаване на пощенски картички, за да уведомим квартал за нашия местен уебсайт. Печеля.

Монтирайте малко детско изкуство за обесване: Заек Лора свърши фантастична работа, запазвайки произведенията на моите деца за стените.

Получете рамки за домакинска фото стена: Този заек свърши иновативна работа с оформление, след което закупи всички кадри. Тя ми даде няколко варианта, както и аз избрах любимия си. Тъй като другата ми половина не искаше никакъв вид случайни зайци в нашата къща, той ги закачи. Сега просто трябва да ги попълня.

ПРОДАЖБА/ДАНЕНИ КНИГИ: Задачите за прочистване са доста ясни. Тя се свърза с местните места за продажба, както и даряването на часове, както и го направи.

Изпращане на кутия до Охайо: Наличието на заек поща един единствен пакет беше тъпа загуба на пари. Ако имах пълен багажник по празниците, ще си струва парите да накарам някой да ги изведе до пощата, както и да ги изпратя. Както беше, аз просто удвоих разходите за изпращане на кутия.

Асортиран ремонт на дома: Уитни имаше ремонт на заек, както и рисува върху някои части от дома си, които караха ядките й. Научен урок: Не забравяйте да посочите какви инструменти имате, както и какво трябва да предоставят. Също? Нито една от услугите за ремонт не е останала.

Продавайте асортирани артикули в списъка на Craig или eBay: Урокът тук беше, че си струва да възложите това само за артикули с висока стойност, или иначе ще плащате на заека много повече от печалбите, които правите от продажбата.

Безопасно изхвърлете лекарства с изтекъл срок на годност, електроника, както и стара боя: Оценявам заека да изчисти боклуците ми по екологично отговорен начин. Разбира се, след като тя изчисти глупостите, открих много повече от него.

Изпълнете поръчки в определена търговска зона: Уитни се почувства много успешна, когато тя кондензира няколко поръчки на географско място, както и позиционира задачата като „Изпълнете поръчки на авеню Солано“. След това тя предостави нещата, от които се нуждаят – отпадна от своя производител на шиене за ремонт, като отведе триколки в магазин за пратки, пускайки стара количка на Goodwill.

Две задачи, които бомбардираха:

Закачени рафтове: Уит има някои рафтове с неизвестен произход, които трябва да бъдат окачени. Тя нене знам какви инструменти са необходими (нито иска да знае); Тя пожела на заек просто да го управлява, но никой не наддаваше на такава аморфна задача. Другата й половина виси рафтовете този момент.

Източник, както и разработване на кутии за сладки бижута: Говорейки за аморфни, публикувах задачата да открия изравнени компоненти, както и да разработя не един, но две от тях, както и нямаме оферти.

Имахме невероятно забавно време да мислим за неща, които може да наемем, както и може би станахме малко глупаво с нашата задача да я тестваме. Дори имах някой да изпрати пакет за мен, като се съгласи да им плати много повече от стойността на подаръка. Въпреки това ей, имам новородено бебе, за което да се грижа, както и това е задача, която не мога да възложим.

Сега, когато видяхте нашия луд списък, мислите ли за задачи, които бихте готови да платите на някой друг? Какво са те?

++++
TaskRabbit предостави кредитен рейтинг на уебсайта на нас в замяна на тестване на тяхната услуга, както и да ви върне нашето искрено мнение. Точно тук вървиш!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.