Tech вторник: Запазете караница с Can I Leam.it

споделям тази идея в наистина надеждата, че не съм последният човек на земята, който открива canistream.it.

Моето домакинство има „няма кабел;“ Вместо това имаме Hodge-Podge от други услуги за членство като Hulu-Plus, както и Netflix с малко стрийминг на Amazon, както и iTunes, хвърлен в голяма степен. Вследствие Сравняване на условията за наем, както и разходите за iTunes, както и Amazon.

И аз правя това, както и над, както и за това, тъй като съм достъпен така. [Вижте също: нямаме „няма кабел“]

След няколко месеца от този протокол, съпругът ми, Алек ми разказа за този сайт, където можете да влезете в телевизионно предаване или заглавие на кино, както и всичко, което копае за вас. Еха. Ум издухан.

Снощи го поставихме на изпитанието, за да открием къде можем да предадем напълно твърде зрелия за хотелиер Джеймс, както и гигантската праскова. Резултат! Беше „безплатно“ в Netflix. Освен че с прегръдката по всякакъв начин плашещите части, нашият двугодишен го хареса.

Чудите се кога можете да се насладите на замразени в къщата безплатно? Вградих резултатите по -долу, за да можете да се разхождате по бутоните на NAV, както и да видите къде можете да го предавате тази секунда, както и за точно колко. Canistream.it също ще ви изпраща имейл, когато вашият предпочитан канал стане достъпен. Още не съм опитвал тази функция.

Намерете Disney Frozen на Canistream.it>

+++
Не. Не е спонсориран, просто чудесна идея за забързаните родители.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.