Неща, които новобранецът трябва да разбере {издание на Деня на майката}

Тази публикация се състои от някои партньорски връзки.

Тук е „сутринта след“. Сутринта след Хедър, както и се върнах от Атланта, където бяхме на невероятен семинар за писатели на блог на Professional-ish Mommy, наречени Mommy 2.0.

Атланта наистина не е в близост до Сан Франциско, в ситуация, която не ви беше премахната, но пътуването там струваше 100%, струваше инвестицията.

Когато влязох в таксито в 5 часа сутринта (2 часа сутринта на часовника си), за да се върна у дома, уикендът започваше да се размива, но докато въведох всичките си бележки в самолета, разбрах, Семинар, отколкото очаквах.

Едно глупаво нещо, което се случва на конференции за писател на блог на Woman, е, че се правят много снимки, което води до голяма част от жените, които се държат нелепо, тренирайки се взаимно да правят странни лица (ти си гепард! Ти си чалупа!) , тайно държим ръцете си в неудобни позиции, за да изглеждат много по -стройни, както и да използваме много повече грим, както и модни бижута, отколкото ние носим у дома. Точно ето няколко кадри от мен, Хедър, както и нашия приятел Морган от 818 удари няколко пози.

Шегувам се. Точно тук сме с Морган, всички облечени за вечерта на наградите „Ирис“.

Ето някои други връзки, които събрахме тази седмица.

Страхотното ръководство за мама избира Деня на майката е тук. Потопете се в Awesomesauce. Всички те са за подкрепа на малките художници, както и това, което ми харесва.

Ако ще се почерпите, обаче не са жена на разумна, ще насоча към панталоните на Old Navy Pixie. Те се предлагат в милиони модели, цветове, както и плюс размери, както и високи, както и дребни. Така че да, те са за вас … Въпреки това вървят бързо. Когато направих комплимент за няколко гости на семинара по тяхната възможност за модели на Pixie Pants, двамата се разпаднаха за комфорта, както и за приятелството на пътуването на тези панталони. Да има червени панталони всъщност донесе щастие на гардероба ми тази година.

Бързи неща, които можете да изпратите на майка си, свекърва, мащеха, баба, както и втория съпруг на баща ви, който вече не е наистина вашата мащеха:

Харесвам пощенските картички на приложението в движение. Използвайте вашия смарт телефон, за да създадете пощенска картичка, която се изпраща по пощата. Много за първи път се нуждае от въвеждане на цялата ви информация, но след това изстреляйте думата благодарение на отбелязването на пощенска картичка по всяко време, когато пожелаете. Толкова е лесно.

Използвайте заек за задача, ако не сте в точно същия град като мама. Тази услуга ще ви позволи да откриете някой, който да донесе цветята си на мама, да пера колата й, да помита предната й веранда или нещо друго, което да я накара да се усмихне, ако не можете да сте там, за да го направите сами.

За вас по -стари мами, т.е. 80 -те са действителни спомени, които можете да си спомняте, моята жена Джени има хумористичен удар на Hearthrobs на Gen X в блога си. River Phoenix срещу Johnny Depp? Не ме карайте да избера! Отидете да видите кои от тях предизвикват силни чувства към вас.

Взех видео клас в Mommy 2.0 с изключително очарователното шоу на Алисън, както и добре облечения ми приятел, Ейми Белгард на Momspark.

Вижте декора на Брънч на Алисън. Майки прави правило! (Вижте нейната публикация с много повече снимки от този брънч.)

И накрая, нашите приятели Мийгън, както и Сара от най -щастливата къща, въведоха книга, наречена отвъд бебето (която ще оценим подробно по -късно), но ако искате навреме за Деня на майката, скочете там сега, за да го видите. Тази книга е за онези, които усещат това чувство, че „започвам да„ виждам светлината “в края на интензивните детски години, но не мога да кажа на какво блести.“

Както винаги, чувствайте се безплатни да споделяте всякакъв вид връзки, които смятате, че бих харесал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.