DC Infant Show- Спестете 50% отстъпка от най-доброто шоу за бебета

, DC бебешките шоута са само на дни, както и ако сте в DC зоната, няма да искате да го пропуснете! Защо? Е, това се случва да бъде мега събитие, включващо цялото ви любимо бебе, както и детските марки, професионалисти по бременност и родителство, плюс вашите съкровени влияещи от света на родителството, както и бременността също ще има! Открийте много повече за шоуто на DC Infant по -долу + Спестете 50% при покупката на билета си.

DC бебешко шоу-

Спестете 50% от най -доброто шоу за бебета

*Това е спонсорирана публикация в партньорство с DC Infant Show. Кажете благодаря на вас, че подкрепяте новобранец майки.

Какво е DC Infant Show?

Детският шоу на DC е семейно събитие, достъпно за обществеността само за някой ден, събота, 24 март 2018 г. в конгресния център на Walter E. Washington, намерен във Вашингтон D.P. Тук родителите могат да проверяват над 200 марки, открийте от родителството & Експерти за бременност, отидете на семинари, както и още!

Събитието наистина е част от по -голямо събитие, събитието на JPMA Household & Media, събитие на пазара, което дава възможност на DC Infant Show да предостави на гостите да разгледат продуктите, както и марки, които никога не са виждали на други спектакли! И, той е организиран с домакинствата в ума! Гостите ще се насладят на над 200 изложители, детски забавления, семинари от най -високата бременност, както и родителски специалисти, удовлетворяват и поздрави с предпочитаната от вас бременност, както и писателите на родители, както и влияещите, плюс получаване на свързване и подкрепа!

Ще има много продукти на разположение, много от които може би сте виждали в Instagram, проверени за блогове или приковани на Pinterest. Но по време на шоуто наистина ще можете да видите, докоснете, както и да усетите продуктите сами!

Вижте пълен списък на изложителите тук.

Кой трябва да присъства?

Детският изложение DC е достъпно за обществеността, както и е най -доброто за нови, както и за бъдещи родители. Но той също е отличен за лицата, които се грижат за тях, както и за експерти от бебета. Събитието също е подходящо за семейството, така че децата да са добре дошли.

Спестете 50% от билетите си!

Билетите са 30 долара на домакинство (за 2 възрастни, както и до 4 деца), както и 20 долара на индивид. Но за посетителите на новобранците имаме специална оферта, която ви позволява да спестите 50%!!!

Възползвайте се от тази оферта, както и се регистрирайте днес, използвайки код за отстъпка {RookieMoms50}, както и спестете 50% от билети !!!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Какви марки или продукти за бебета искате да видите там?

Други статии, които можете да откриете полезни:

Неща новобранецът трябва да знаят

52 Редовни трудности за новите майки

*Това е спонсорирана публикация в партньорство с DC Infant Show. Кажете благодаря на вас, че подкрепяте новобранец майки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.