Ледейте мобилния си телефон

Оливия, която не е новобранец, а по-скоро ветерански мащеха, ми изпрати имейл, описващ този лед в този случай, означава „в случай на спешност“.

Направете това: Добавете контакт в мобилния си телефон за номера, който искате, извикан при спешни случаи.

Препратеният имейл Прочетете

Всички ние носим нашите мобилни телефони с имена и числа, съхранявани в паметта му, но никой, освен нас самите, знае кое от тези числа принадлежи на най -близкото ни семейство или приятели.

Ако трябваше да участваме в инцидент или да се разболеем, хората, които ни присъстват, щяха да имат мобилния си телефон, но не биха знаели на кого да се обадят. Да, има стотици номера, но кое е лице за контакт в случай на спешна ситуация?

Следователно тази кампания „лед“ (в случай на спешни).
Концепцията за „лед“ се хваща бързо. Това е метод за контакт по време на спешни ситуации. Тъй като мобилните телефони се носят от по -голямата част от населението, всичко, което трябва да направите, е да съхранявате броя на лице за контакт или лица, с които трябва да се свържете по време на спешни случаи под името „лед“ (в случай на спешни случаи).

Идеята беше обмислена от фелдшер, който установи, че когато отиде на сцените на злополуки, винаги е имало мобилни телефони с пациенти, но те не са знаели на кой номер да се обадят. В резултат на това той смяташе, че би било добра идея, ако за тази цел има национално признато име. В спешна ситуация персоналът на спешните служби и служителите на здравното заведение ще могат бързо да се свържат с идеалното лице, като просто наберат номера, който сте съхранявали като „лед“.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.