Как да имате най-добрия ден досега с двегодишния ми

, ако някога се окажете, че казвате: „Вижте, че има Choo Choo!“ Всеки път, когато видите влак – дори до празна кола, тогава бих се обзаложил с добри пари, че имате малко дете с фиксиране на влак. Или само аз посочвам големи автомобили само на себе си?

Забелязах, че страстите на Сойер са крайни, тъй като са ковък – оо! Вижте лъскаво нещо! (Вижте също правилата на Toddler) Но това не ме спря да се опитвам да хроникирам неговия най -добър любим S $*t@ за последните няколко месеца. Точно щом мисля, че съм го привързал, той открива нещо ново, което да обича. Наистина не мога да съм в крак с него, така че по -добре просто да използвам този точен момент във времето от около 31,3 месеца и да споделя как би искал да прекара точния си най -добър ден!

Да се ​​научи да кара двата си колела. Когато за последно отидохме на разходка с трик, той каза: „Никога не искам да правя това отново.“ Съжалявам, триколката, ти си навън. Той се клати на мотора си с баланс на Скуут за известно време, но той просто получава закачането на „Push Push Glide“ и той е толкова горд. Толкова съм горд. Колко сладко е това?

Плуване. Моето дете на малко дете е безстрашно във водата; Той обича да пръска с големите деца и да скача идеално, когато не съм съвсем готов. Той все още не е имал правилни уроци по плуване, защото не ми се струва да вляза във водата, но ще се побърка за това!

Играйте с играчки, играчки, играчки. Идеални любими сега включват: Дарт Татер и приятели (10 долара в Costco), класически дървени влакове (сделки в Craigslist), Play-Doh от всякакъв сорт и пъзели. Малкият човек има търпението да направи пъзел с 24 части, когато открие няколко откраднати моменти-обикновено, когато напусне масата за вечеря, като яде почти нищо. Ако разбрах, че ще имам второ дете за пъзел, нямаше да се отърва от толкова много от тях в страхотното чистка на Toddler Toy от 2010 г. “

Гледайки замразеното кино и пее целия саундтрак. Сойер ще твърди, че „Моята песен“ е пуснат, елените (ите) са по -добри от хората или през лятото в зависимост от настроението му. Нашето семейство слуша с помощта на Spotify и ние запомним всички песни (и изход!). Получих цифровата версия на движението в деня, в който беше налична (вземете Blu-ray и Digitalâ само за 23 долара и никога не бъдете без). Господ ми помогнете, ако той научи за рождени партита с замразена тематика през следващите 4,7 месеца!

Почетно споменаване на любими неща:

Гледане на любимите на семейството на Wonder с помощта на Amazon стрийминг в деня му, за да избере нашето телевизионно предаване

Игра със стикери; Обичам да му давам два всеки ден на тениската му, защото много повече от това и те сякаш се озовават в производителя на миене твърде често.

Четене на книги. Той харесва препрочитането на същата книга отново и отново и отново, докато вече не мога да се справя, а след това той избира нов.

Angry Birds Holder Finger Pinchers Получих в Walgreens преди пътуване към къмпинг миналото лято. О. О.

Как би прекарала Двугодишния ви ден?

Свързани: „Най-добри подаръци за правилата на двегодишно и малко дете.

Амазонски филиал се свързва там.

Leave a Reply

Your email address will not be published.