10 малки начина да подобрите живота си завинаги

, не е нужно да правите значителни промени в живота си, за да го подобрите. Наскоро осъществих малки дейности всеки ден, които оказаха голямо въздействие, така че просто трябваше да ги споделя тук, в случай че ги намерите и за полезни.

Излезте навън. Да имаш лош ден? Чувствате ли се претоварен и разочарован? Излезте на открито, вдишайте този зашеметяващ чист въздух и ходете. Walking Lots буквално промени живота ми, тъй като получи Fitbit, който ме мотивира безкрайно. Не оставяйте само да упражнявате в последната минута, когато сте почти счупени. Влезте в рутина, при която ходенето, бягането или йога става част от ежедневието ви като миене на зъбите, така че да ви подхранват бързо, но жизненоважно, за да осигурите и вашето психическо и физическо здраве и благополучие.

Декларирайте обкръжението си физически (подредете, че гардеробът, изчистете навеса, направете всичко, което трябва да направите, за да се почувствате, че сте купили в живота си. Бих добавил и декларато на хората в живота си. Отделете се/ дистанцирайте се от онези, които, които Съдебната драма и ви носи само болка. Уважавайте се достатъчно, за да знаете, че няма нужда да носите постоянния негативност на другите. Това не показва, че не сте там за тези, които обичате, разбира се. Тук се позовавам на хора, които ви свалят , Проектиране на собствените си несигурности върху вас и последователно ви източва. Животът е твърде кратък за този шиз.

Дръжте дневник за благодарност. Дори се изпращам по имейл с неща, за които се чувствам благодарен, тъй като те се развиват, така че дори да не се нуждаете от физически дневник, за да работи това. Всичко от най -младото ми дете ме кара да се смея до изненадваща целувка от най -големия ми, който не е фен на целуването на идеала сега до любезен преглед на моята книга или просто да видя друг ден, всичко прави списъка. Всеки от нас има толкова много, за да бъде благодарен за това, че го виждат в черно и бяло е върх на този факт.

Спри да се оплакваш. Да, знам, че може да е трудно, особено тъй като всички правим толкова много и има какво да се чувствате глупави, но аз ви залагам, ако спрете да се оплаквате, започвате да чувствате много повече съдържание и резултатите са незабавни. Разбира се, това не означава, не се обръщайте към помощ и подкрепа, ако имате нужда от нея, това препоръки чисто се отнася до тривиални оплаквания, които скоро се добавят, което прави себе си и получателят им нещастен. Хайде, обърнете това, което се намръщи с главата надолу!

Самообслужването е от решаващо значение. За мен това не показва, че се насочва често към дневен спа центърът, въпреки от някаква ескапистка риалити телевизия на кутията-какво може да е по-добре?)

Яжте добре. Аз съм на базата на растения и ям по този начин, преобрази живота ми милион пъти…. Въпреки това ядете, вземете сезонни плодове и зеленчуци във вас и ограничете захарта, белите въглехидрати и алкохола, така че да балансирате хормоните си и да подобрите настроението си.

Кажете на някого, когото обичате, че ги обичате. Така че основно, но обикновено забравяме да изсушим близките си с похвали и да забравим, че даването е дори по -сладко от получаването. Дайте и на непознатите комплименти. Малко доброта върви дълъг път.

Създайте план за действие и извадете мечтите си във Вселената. Обичам да планирам бъдещето, а дъските за настроение са лична фава. Наблюдавайте мечтите си и си припомнете какво искате от живота, за да ви помогне да се фокусирате и мотивирате.

Помогни на другите. Направете нещо мило на някого днес, независимо дали това изпуска торба с дрехи и книги на благотворителен магазин или отваря вратата за майка, която бута количка. Отидете на разпространение на доброта като Nutella.

Спрете да сравнявате себе си с другите. Всички сме различни. Нашите пътувания и страсти всички варират и всички ще имаме време да блестим. Съсредоточете се върху това, което ви радва и правите много повече от това. Просто.

Бонус. Добавете цветя или растение или няколко, за да ви дадат живот. Буквално. (Те излъчват кислород).

Ако ви е харесала тази публикация, ще се насладите на моите 50 начина да практикувате самообслужване.

Снимка от Lidya Nada на Unsplash

Прикрепете го!

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и използва поглед върху това как да създаде цифрова услуга или да се върне на работа с увереност.

Мумбос: Ръководството на искрената мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

На разположение на 8 септември 2020 г. Купете сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.