Домакин на празник след часове

Какво може да е много по-добро от разтопения шоколад, някои близки приятели, както и изключително малко почистване? Ценни няколко неща, казвам ви.

Попаднах на тази концепция години назад, както и реших, че ще бъде забавно време за домашно, веднъж бебе, което е в нощта. Обичам да смесвам тъмен шоколад, както и тежка сметана в саксията си с фондю, докато не съм доволен от консистенцията. Тогава започвам да потапя всичко, което изглежда вкусно.

Ако изисквате по -официални инструкции, ето рецепта от Cuisinart:

Съставки

3/4 чаша цяло или намалено мастно мляко
1 3/4 чаша тежък крем
1 1/2 килограма горчиви или полуслад шоколадови чипсове (не използвайте блокове шоколад “„ Допълнителното какаово масло в чипса създава по -плавно фондю. Някои разновидности на шоколадовите блокове са добре деликатни)
1/2 чаена лъжичка чист екстракт от ванилия
Притискане на морска сол

Инструкции

Поставете млякото, както и тежка сметана в саксията с фондю. Задайте на настройка 4.5, за да доведе сместа на котлона, но не кипене. Намалете топлината до настройката 3,5, както и постепенно, като използвате размахване на незалепващо покритие, добавете шоколадовите чипове. Когато шоколадът е напълно смесен, разбъркайте ванилията, както и солта. Намалете топло до настройката 3.

Сервирайте с бискоти, пресни или сушени плодове, ружа, крекери на Греъм, гевреци, Ангелска торта за храна, Брауни и др.

Ние държим другото домакинство на новобранец за шоколадов фондю, както и за игри често в навечерието на Нова година. Изберете предпочитаните от тях потоци, както и делегирайте тези на приятелите си, в стил Potluck. Винаги обичам да казвам на съпруга на Уитни: „Донесете органични ружа, както и ананас, моля“, докато аз правя вкусна супа от тъмен шоколад.

Две фантастични саксии за фондю: „Производителят на електрически кухня на фондацията“ може също така да стопи сирене, както и да заври горещо масло за друг тип забавление на фондю. Wiltonâ Chocolateâ Proâ Melter е фантастичен за различни забавления за приготвяне на бонбони. Имам първия, както и винаги съм щастлив, когато го избих, когато или два пъти годишно.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.