Baby Sleep 101: Всички книги за сън

Може би сте облекчен, импровизиращ вид родител, който няма да пусне малко пакет в седалка на кофата да пречи на социалните планове, поръчки и трудов живот . Страхотен! Но ако вашето бебе не знае как да дрямка и смятате, че има някои тайни за бебешкия сън, които може да са полезни за вас, прочетете нататък.

Прочетох почти цялата литература за съня и съм повече от щастлив да ви дам този лист за мами.

Въпрос: Защо всички са обсебени от бебетата, които спират? Защо не могат просто да заспиват винаги? Да станеш надвишен и лишено от сън е истински източник на стрес за бебетата. И стресираните бебета ще ви държат през нощта и ще бъдат суетни през деня. Също толкова важно, ако бебето може да се приспи, тогава тя ще използва това умение отново и отново през нощта, когато тя, както всички ние, има мини-събуждания. Когато вие и аз се будим будни през нощта, ние се преселваме бързо да спим. Ако бебето не е овладяло да заспи самостоятелно, тя ще изисква да направите това успокояващо за нея, толкова пъти, колкото е необходимо, за да преминете през нощта. (За повече информация, прочетете много дългите здравословни навици за сън, щастливо дете от Marc Weissbluth)

Проблем: Бебето ми дрямка само когато шофирам. Тя не може да дрямка в яслите си през деня. Съгласие: Моите приятели, надежда и Чад, напълно направиха автомобилното шофиране с децата си за всяко лягане досега, а децата вече са щастливи и добре приспособени тийнейджъри. Те трябваше да го направят на CIO), когато децата бяха на 4 и беше изтезано, но те живееха. Моралът на тази история е, че нищо, което правите, няма да създаде проблем през целия живот, но бихте могли да направите дните си малко по-лесни, като научите детето си да приема подходящи за възраст. (Професионален съвет: Бебетата дрямка в автомобила заради движението и белия шум, който идва с шофиране. Купете машина за бял шум! Ето защо.)

Въпрос: Какъв е график за дрямка, подходящ за възрастта? . Бебетата, будни за повече от 90 минути, трябва да се успокоят да спят по всякакъв начин. След 3 месеца сънят ще започне да се консолидира в идеята за дрямка. Ето удобна диаграма от решението за дрямка без витри от Елизабет Пантли. Експертът по сън Никол от BabySleepSite тежи на сън, тренирайки 4- до 6-месечен.

Проблем: Опитвам се да спя да тренирам бебето си, като го оставя да плаче за малко, но това не работи. Съгласие: тренировките за сън е истинско нещо и може да работи. Имах дете, което плачеше все по -малко и по -малко през деня за няколко дни и тогава той вече не плачеше в яслите си. Имах и един, който беше имунизиран да го плача, така че мисля, че ако сте се опитали 5 дни подред с последователност и не виждате напредък, трябва да талете този метод.

Проблем: Просто ми кажете какво да правя. Седеммесечният ми няма да дрямка! Отговор: Имам три идеи и се надявам да не звучи неоригинално да предложи тези неща, ако сте като: „Дъх, вече прочетох всички книги.“ Но ако не сте чели здравословни навици за сън (нашата Библия) или няма решение за дрямка, нека просто пропусна очевидните съвети „Не пуши преди дрямката на бебето си“ и да скоча направо към тях:

В колко часа я дрямкаш? Бих започнал да я дрямка два часа, след като тя се събуди сутринта. Ако това не работи след няколко дни, опитайте се да я оставите 90 минути, след като тя се събуди. Изглежда, че ако тя пропусне предварително уморения си прозорец (където може да се отпусне при собствените си условия), тогава тя не може да се отпусне и може просто да пропусне този цикъл на дрямка. Ако NAP от 9 AM-ish се провали след 20 минути усилия, продължете напред, сякаш тя дрямка за два часа и опитайте отново след обяд. Учебникът, който спи за нея, ще бъде 9-10: 30 и 2-4.
Също така, опитайте някои сигнали за сън за дрямка като четене на една и съща книга, песен, игра на бял шум и предлагане на любов всеки път, така че когато правите онези неща, тя започва да знае, че е време за сън. Прочетете защо искате да въведете Loveys.
Накрая можете да опитате да полагате с нея и да я държите за ръка. Тя може да знае, че ако се предадете на хоризонтална, няма да я оставите на мира в стаята. (Повече за емоционалната работа на предаването.)

Проблем: Моето бебе се събужда за първи път в полунощ и току -що изпаднах в дълбок сън. Може да се лута. Съгласие: Този съвет звучи безумно, но те казват, че съня ражда сън, така че преминаването към 7 -годишно лягане вероятно ще помогне и ще помогне. Дори 6.30 е напълно здравословно лягане за бебе. Знам, знам, че не звучи като лягане и ако сте на работа до 6, просто не е възможно. Ако сте сложили бебе в леглото след 8, определено опитайте 7 или 7:30 за три нощи и вижте какво ще се случи.

Проблем: Ако опитам супер ранно лягане, няма ли той да е гладен до полунощ? Отговор: Опитайте емисия на съня. Може да работи за БрейсТ или хранене с бутилка, ваш избор.

Проблем: Моето бебе ще дрямка в движещ се люлеещ се, но няма къде другаде! Отговор: След това го поставете на движещ се люлка. Ако не се е счупило, не го поправяйте. (Ето официално разрешение за използване на люлки и вибриращи седалки през цялата нощ.) Сойер спеше в люлката си с месеци и сега спи цяла нощ в истинско легло. Обещание.

Ако не отговорих на въпроса ви, не се колебайте да го публикувате тук и ще отговоря или може би дори да накарам някой от експертите по сън да отговори. Ако сте гладни за повече подробности, щракнете върху списъка с книги, които препоръчваме да научите повече.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.