Семейно ръководство за Нюкасъл с Transpennine Express

Toot Toot. Следите ли приключенията си, докато пътувахме по целия север с Transpennine Express? Е, наваксайте, ако не, хора !!! Къде беше?!

В началото на турнето попитах моите последователи/читатели в социалните медии за техните предложения в Йорк, Глазгоу, Нюкасъл и Манчестър и ние посетихме местата, които предложиха. Благодаря момчета!

След пътувания до Йорк и Глазгоу, това семейство скочи във влака и се отправи към Нюкасъл за забавление на слънце. Да, четеш това правилно, слънце! Цялото ни пътуване беше парещо, за да бъдем честни и няма нищо по-мило от престоят, когато слънцето е навън да играе, нали?!

Приятен, оживен и наистина красавица на град, предлагащ както оживения метрополис, така и буйната зелена провинция със своята известна зона на Джесмонд Дене, Нюкасъл е един от най -любимите ми градове във Великобритания.

Със Слънцето на пълен лъч, разхождайки се от моста на Тайн, ми напомни за моста на пристанището в Сидни в Оз. Това е толкова славно!

Начин на живот на Cafe-Culture в разгара си, това е идеалният град, който трябва да посетите през лятото или с деца, приятели или като двойка за мини романтична почивка. Съвет, намек Питър. Нека оставим децата у дома следващия път !!!

Какво да правя:

Изложбата на Dino Jaws в Музея на Центъра за живот е пътувала от Музея на естествения исторически музей в Лондон до Нюкасъл и разполага с най-ах-лабиринтните аниматронини динозаври, които някога сте виждали, и T-Rex, който удиви децата (и плашиш ме)!

До 8 януари, уверете се, че сте посетили и с много научно базирани изложби, планетариумни шоута и практически дейности в вас, които ще се забавлявате през целия ден.

Jesmond Dene Park си струва да посетите, като ви отнема около двадесет минути, за да стигнете до центъра на града.

Спокойно и живописно можете да се возите през парка със стил на Thomas the Tank Engine, преди да проверите животните и птиците в ъгловия александър на домашния любимец, 4 никога не са искали да си тръгнат. Бъдете готови за заявки за зайчета седмици след това!

Просто възхитителен.

Къде да ядем:

От момента, в който напуснете гарата, ще бъдете разглезени за избор с ресторанти на всяка улица. Имахме разходка из града, правейки линия за тлъстия хипопот Underground, място, което беше препоръчано от много мои читатели като семейна педа.

Дебелия хипопот сервира най -добрите бургери в град (Нюкасъл) и посещаването на подземното място ни видя да се задълбочаваме дълбоко в мазето за гигантски вкусни бургери (Питър, изпъстрени за вегетариански номер), начо и вкусни пържени картофи. Цялото вкусно се чувства.

Здравей вафли и пай за тесто за бисквитки за последствия (би било грубо да не, нали?)!

За вечеря всичко беше за Бордело на Нанси, причудлива фуга в студентската зона на града, осигуряваща готино място за хора от всички сфери на живота, които да се съберат, да ядат, пият и дори да танцуват, ако са се усъвършенствали.

Наслаждавахме се на смесена напитка и присъединявайки се към студенти, възрастни хора и млади двойки в любовта. Отпуснат с готини удари (и не прекалено силен), изберете за салата от халуми, гигантски картоф с яке, вегетарианска пица и освежаващо мохито, за да го измиете. Вкусно!

Божественият мир и хляб за неделя обяд също не разочароваха. Хит с критиците, имаше чувството, че ядем тарифа в стил Мишлен и тяхното печено говеждо месо с цялото подстригване беше най -доброто, което съм ял.

Петър пекатарен се нахвърли за вкусна дувър подметка с морски зеленчуци и лулун холандааз!

Печено говеждо и йоркширски пудинги Размерът на главата ви Вземете този уплътнител на майката на Leeds-Mama за одобрение.

Здравейте абстрактни произведения на изкуството, имам предвид десерти – шоколадов ганш с сладолед Tonka Bean и сладолед от мътеница с ревен сорбет и меренга.

Семейният, топъл, приканващ и шикозен интериор удовлетворява вкусна британска храна за хранене, за да се помни.

Мечтана лодка на хранене.

О, Нюкасъл, ти беше шампион!

Това е спонсорирана кампания.

Прикрепете го!

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и предлага представа как да създам дигитален бизнес или да се върне на работа с увереност.

Mumboss: Ръководството на честната мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание във Великобритания)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

Наличен на 8 септември 2020 г. Поръчайте сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.