Споделете вашите (реалистични) концепции за Нова година за родители

, които съм чувал за много различни традиции на домакинствата за звънене през новата година, както и искам да преместя тази дискусия точно тук, за да мога да го преразгледам като моя Децата остаряват. Като малко дете имам предвид да слушам годишното отброяване на най -добрата музика на годината, както и да гледам как Дик Кларк намалява сферата (беше ли Бари Манилоу винаги изпълняваше или имам един конкретен спомен, залепен в повторение?). Като двадесет и нещо, всичко беше за тоста на шампанското, както и целуването на някого-някой! – На стачката на полунощ.

Откакто имах бебета, Уитни, както и аз създадох неволен обичай за новогодишните EVES, включително да пусна децата в леглото рано, както и да свиря видео игри на Rock Band до часовника на часовника 12:00. С остаряването им нямаме търпение да интегрираме много повече от тези фантастични концепции за новогодишната нощ на Rockin с деца.

Идеи за мами за бебета

Хедър, както и Мило четат заедно, преди да се появят добри приятели, за да прекарат една вечер в къщата й | снимка от ap

Полуспай
Все още го разбирате! Обаче списъкът за гости е най -вероятно ограничен за други хора във вашата лодка. Създайте преносимо ясли, за да могат другите ви добри приятели с бебета да ги пренасят. Поставете битовите в леглото, както и останете до късно, докато можете, докато ядете шоколадов фондю, както и игра на игри. Шампанско по избор, сега сте родители. Прозявам се.

Партийната шапка прави картината
Както при сезонната тиква снимка, в някои случаи се интересувам много повече от получаването на най -добрата снимка, отколкото наистина да се забавлявам. Обградете пакета си от наслада с реквизит от собствения си празник: флейта на шампанското, стриймъри или маски за тържество. Празнувайте точно колко малко е този човек, както и предвидете всички фантастични нови години напред.

Малки деца, както и предучилищни деца

Нова година с малки – предайте искрящия сайдер!

Международно тържество
Защо да не звучите през Нова година в обяд, а не в полунощ? Радвайте се от събитията, както и фойерверките в други части на света по телевизията, както и телефонът му се обадете на ден. Един от регионалните детски музеи има празник на обедната година. Страхотно. Тъй като натискането на лягане на тази възраст ми се струва като BS.

Блъскане на саксии, както и тигани
Какво е напълно безплатно, както и издава много шум? Точно така, празникът в собствената ви кухня. Някои домакинства дори носят какофонията на предната морава, за да желаят добре своите съседи. Нещо ми подсказва, че бих имал това като този празник много повече навън. След това отново ние онлайн на забързана улица, както и моето малко дете е малко болтер.

Чернооки грах за късмет
Това конвенционално хранене обещава да ви донесе голям късмет за следващата година. Ако не можете да изрежете тези здравословни бобови растения, други късметлии включват лесни леща, както и юфка.

Семейна филмова нощ
Влезте в Jammies рано като домакинство за подходящ за деца филм, Pizza, която е собствена, както и искрящ сайдер. Прехвърлете празничните крекери, когато изберете, че е „полунощ“.

Големи младежи, както и отвъд

Изпей песен
Нашият добър приятел Кристи се телефони с добри приятели в цялата страна, както и пее Auld Lang Syne си отиде заедно от децата си в укулеле, виолончело, както и китара. Те започват около 21:00 (за приятели на източното крайбрежие), както и повърхността около 1 часа сутринта на запад.

Играйте кристална топка
Като тийнейджър, моите братя и сестри, както и аз се събрах около прогнозите, обменящи концепции за това къде ще бъдем в една, пет, както и десет години. Това беше моята идея. #зубър.

Лягане, какво лягане?
Оставете настрана насоките, както и оставете младежите да останат цяла нощ. Кое е най -лошото нещо, което може да се случи? Поне на следващия ден нямат институция. Предполагам, че може да свирят рок група с мен, стига все още да пея.

Направете капсула за време
Мозъчна атака с вашето домакинство, както и произвежда настояща кутия за събития с устройства, новини, както и музика от годината, която приключва. Кажете какво казва лисицата? На остаряло флаш устройство. Погребете го или го опаковайте за бъдещо забавление. Вижте приносите на предишните години, защото, разбира се, това е дългогодишен обичай досега.

Играйте палавата игра
В къщата на нашата добра приятелка Даника, младежите, както и родителите, споделят най -паненото нещо, което са правили през цялата година, както и получават пълна амнистия. Младежите изненадват възрастните, както и обратно. Харесва ми, както и да се притеснявам от тази традиция.

И така, какви са вашите предпочитани новогодишни дейности с младежи от всякакъв вид възраст?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.