Номерът на напълно разкрасено пространство е много по -лесен, отколкото вярвате

, който открих през 35 -годишния си живот, че има много неща, в които съм страхотен. Аз съм дявол на планиращия за хранене, аз съм труден работник, мога да направя нечестив морски сол, както и бисквитка с шоколадов чип. Единственото нещо, което разбирам, че не мога да направя, е да бъде интериорен дизайнер. Просто не мога да разградя добре пространство. Разбирам стила, който харесвам, но не разбирам дали това е липсата на време или просто липса на зрение, но не мога да разбера как точно да събера тези битови докосвания, за да изглежда пространство да изглежда невероятно. За щастие, открих какво може да е моето предпочитано ново нещо в целия свят (не преувеличавам), Modsy, сайт, който украсява моето пространство за мен.

Номерът на напълно украсено пространство е много по -лесен, отколкото си мислите

Винаги съм искал да преустрои домакинската си стая. Добре е, но това е просто тип бла. Наскоро изпробвах сайт, наречен Modsy. Сайтът обещава да ви предложи метод да „видите вашата прецизна стая, умело създадена в 3D, с действителни мебели от широко известни марки“, аз превъртах малко допълнително надолу, както и видях, че марките са локации като West Elm, Грънчарска плевня, както и щайга и цев. Чух тези имена, както и очите ми светнаха. И така, взех решение да направя скока, както и да се потопя в процеса на преустройство на стаята си.

Как работи – Настройката

Изберете пространство и опции
Когато започнете на Modsy, първото нещо, което питат, са някои основни притеснения, които ще започнете. Избирате пространството, което искате да проектирате, след това те питат какъв тип работа е. Изисквате ли съдействие с оформление на пространството, искате да преустроите или може би просто добавяте няколко парчета в настоящата си стая. Като цяло, това отне най -много малко.

Бюджет и дизайн
След опциите за пространство имах избор да определя бюджетен план от 2500 до 10 000 долара, за да гарантирам, че екипът на стила разбира точно колко искам да бъде променен. Тогава взех викторината за стил. След като проверих няколко снимки, беше лесно да избера, че моят стил е „Urban, както и модерен“, Modsy ме попита за предпочитанията на моята марка, както и след това успях да добавя някои лични бележки. В моя случай исках да се уверя, че пространството е удобно за деца, както и има много места за сядане за децата да се насладят на телевизия.

Направете някои снимки и мярка
Последната стъпка е да направите няколко снимки на вашата стая, няма изискване да се разпадате или да свалите нещата. Modsy ви предоставя някои идеи за неща, които изисквате да направите, за да сте сигурни, че снимката работи добре за тях. Наистина основни идеи като да се уверите, че пода, както и таванът са на цялата снимка. В крайна сметка щракнах седем снимки, както и ги изпращах.

Бях малко разтревожен, когато поискаха измервания, но процесът беше невероятно прост. Просто трябваше да определя дължината на две стени плюс височината на моя таван ”¦. Това мога да се справя. И накрая, ако има мебел, който искате да запазите, просто нека разберете, както и те ще се погрижат да го включат във всичките ви дизайни. Така че, ако има диван или стол, който обичате, нека разберат, както и той ще бъде част от дизайна. Бях подготвен за тотален редизайн, така че оставих екипа на Modsy да променя всичко.

Само няколко дни по -късно – магията, показана във входящата ми поща
След по -малко от седмица екипът на Modsy изпрати имейл, че моите стилове са готови. Щракнах върху връзката, както и Voila, новият ми 3D пространство се показа, както и беше невероятен. Имам два дизайна. Хареса ми няколко от аспектите на първия дизайн, но не беше точно това, което търсех. Вторият стил обаче беше перфектен! Много ми хареса каквото и да са направили в стаята. Беше забележително да видя вашето пространство да се трансформира пред очите ви.

Една от фантастичните функции за Modsy е, че не само получавате 360 онлайн екскурзия, която също получавате редица различни ъгли на картината, които ви осигуряват фантастично усещане за новата ви стая. Дори изстрел в надземите, за да гарантирате, че можете да видите точно как каквото и да е.

Ще разберете всеки аспект на дизайна
Всеки стил, който получавате, има малко бели точки в цялото пространство, за да ви разкаже за всеки продукт, както и за цената на артикула. Въпреки това, преди да се подготвите да пазарувате, можете да работите с вашия екип в стил Modsy, за да направите неограничени ревизии в стаята. За мен не ставаше дума за външния вид, ми хареса всичко, както и дори моят хъби беше изцяло в страхопочитание към трансформацията. Помолих да видя дали може да търсят килими, които бяха по -малко скъпи, тъй като бяха малко извън обхвата ми на разходите.

След около 24-48 часа екипът на Modsy изпраща преработен вид, както и можете да се придържате към този стил, или да продължите да правите промени. Наистина е доста невероятно.

Едно спиране да пазарувате

След като имате своя окончателен стил, който обичате, можете да закупите продуктите директно от Modsy, тъй като те са свързани с всички марки. Дори ще получите разходите за продажба of Продуктът, ако се продава на сайта на марката. Modsy също има някои допълнителни икономии на разходи. Ако сте се абонирали за плана Modsy Plus или Modsy Premium, можете да спестите колкото допълнителни $ 250 от покупката ви, което е чудесно бит.

Елементът, в който наистина се наслаждавах, е, че можете да изберете, както и да изберете продуктите, които харесвате, както и да не се налага да пазарувате в 7 различни сайта, за да получите продуктите, които искате. Това е истински времена.

Колко струва modsy?

Вярвам, че единственото нещо, което наистина ме шокира за Модси, беше точно колко е икономично. Започвайки от $ 59 за едно пространство, което получавате:

2 предварителни планове за стил въз основа на вашите подробности за работата, както и резултатите от викторината за стил

Неограничени ревизии: Изпратете коментари до екипа на Modsy Style

Пазарувайте директно от стиловете си в една количка

Дизайн, предоставени за <3 седмици Ако искате по -бързо обслужване, както и сте като мен, както и изискване малко допълнителни грижи: индикация за Modsy Plus или Premium Campaigns Кампанията Plus ($ 79/стая) обръща вашия стил за по -малко от 2 седмици, както и Premium Plan ($ 149/Room) завърта стила наоколо за по -малко от една седмица. Плюс това, с Premium Plan получавате 1: 1 сесии с вашия личен всеотдаен дизайнер на Modsy. Сега, ако планът ви за космически бюджет е много повече от 1000 долара за преустройството на вашата стая, тогава планът Plus или Premium е абсолютно си заслужава, тъй като получавате 100 долара отстъпка от 1000 долара или 250 долара от 2500 долара, когато закупите продуктите директно с Modsy. Rookie Mommies могат да спестят 20% отстъпка от всякакъв тип MODSY план, когато използвате код за отстъпка: Rookie20 Като цяло Може да не съм много по -доволен от тази услуга. Това е забележителен продукт за мама като мен, която няма време да стилизира стая, както и да бъде искрена, дори и да го направя, може да не сложа място и заедно като екип за стил в Modsy. Винаги съм желал интериорен дизайнер да разкраси къщата си, както и сега с Modsy, наистина мога да платя за такава. Вече разбирам, че следващата работа, която Modsy ще бъде преработена, моята главна спалня. *Това е спонсорирана публикация от Modsy, но всички мисли са мои собствени, тъй като разбирате, че ни мами обичат да говорят ума си* Може да се насладите и на вас: За дома! - Ползите от важното масло от лимон Престоят в къщата на мама, която ще ви направи по -щастлива майка

Leave a Reply

Your email address will not be published.