Влизане във форма като майка на двама

ParentBloggers, както и обувките на Ryka задават въпроса: „Как го оформите?“ както и обективно да отговоря. Точно тук са моите предпочитани упражнения за получаване на потни след бебето:

Бягане. „Бягам късно“, това е, с бебе, приковано към гърдите ми или вися от моя човек за допълнителна съпротива от 17 килограма, за да развия моята прекалено развита най-добра ръка.

Колоездене. Това е истинско външно колоездене на чист въздух или клас за въртене. ALEC се ангажира да отседне при младите момчета в неделя сутрин, за да мога да си направя пътуването. Тази неделя, аз правя пътуването с приятелка. Уж. Всички ще се качим сутринта в неделя, както и Алек ще ни удовлетвори на спирки за почивка за пресни органични плодове, както и за сестрински почивки. Правим краткия.

Плуване. Плуването беше моят спорт на варианта, когато току-що се държах на път да се боря, както и честно мога да заявя, че съм бил само в басейна, когато след Мило. Направих океанския плувен част от олимпийски триатлон, докато кърмих четиримесечен в района на смяна, така че това е точка на фантастична гордост за мен … дори и да е в миналото.

Преследване на малки деца, както и дълбоко дишане. Това са моите истински упражнения. Тези, които правя всеки ден.

Бебешки bootcamp. Аз съм във форма в истинския клас именно, когато го харесах (въпреки собствения ми плач, както и плачът на моето бебе, беше чудесно да имам действителни треньори, както и грижовни връстници). Картината точно тук съм, както и Скарлет, както и Мило, съставяйки собствените си насоки с Lunges, Jogging Celler, както и Bjorn.

Смее се. Това спорт ли е? Най -вероятно е най -важното да отделите време за хаоса.

Leave a Reply

Your email address will not be published.