5 идеи за работа на фрийлансъри, които жонглират работа, както и за младежи

, тук са моите 5 идеи за работа на фрийлансъри, които жонглират, както и за деца. Това наистина е жонглиране, както и в идеалния случай тези идеи ще ви помогнат да се почувствате овластени, както и по -малко сами!

Най -младият писател на блогове в света?!

Жонглирането е трудно каквото и да правите, но когато работите от къща, както и изискване за извършване на институции, правете почивки между деня си за грижи за деца или да готвите, откривайки себе си, че наваксвате работа през нощта, изисквате да откриете методи, за да се справите с Направете своите срокове, като същевременно сте там за децата си.

Няколко дни имам чувството, мога да опитам най -доброто си, както и да приемам, че съм просто човек … което ме води до първата ми точка:

1. Приемете жонглирането няма да е лесно-

Ще се чувствате уморени, тъй като много родители правят много от времето, докато жонглират задача със семейство (особено младо семейство). както и изморени. както и потенциално разочарован, но значително ще се почувствате овластени. Това е вашата работа, вие сте ваш собствен мениджър, както и затова контролирате, дори ако не винаги се чувства така, когато сте на милостта на малките хора.

Имайте предвид, че не всички родители имат възможност да отидат на свободна практика, така че го приемете, както и опитайте най -доброто, за да го накарате да работи за вас, както и за вашето семейство.

Приемете, че не можете да направите всичко, да направите рутинна или да отметнат в списъка, за да можете първо да структурирате работните си тонове с непосредствени срокове.

Само имайте предвид, че сте мили към себе си, както и на достъпни цени, разпространявайте тренировките си, както и ако детето ви е нараснало цяла нощ, не очаквайте да бъде толкова плодотворно, колкото когато бягате на пълен нощен сън.

2. Опитайте се да не стресирате

Вижте, харесвам натиска на краен срок, винаги има, винаги ще го направи. Сроковете ми помагат, както и аз създавам най -добрата си работа, когато натискът е върху ежедневното безпокойство не е чудесно за вас или вашите деца. Ако сте перфекционист, спрете сега. Направете каквото можете, до най -доброто от възможностите си на програма, но разберете, че трябва да удовлетворите целите във времеви рамки, както и когато това се отнася до иновативна работа, можете да продължите да ощипвате за постоянно, така че просто го направете, доказайте го, след това го оставете отивам.

3. Разделяне на вашето време

Ако можете, когато съберете своите младежи от детска стая, както и от училище, спрете да работите, както и да го вземете по -късно. Дори ако това просто показва час или повече време за парка, вечеря, почивка за всички вас, както и възможност да прекарате висококачествено обвързване, само за вас, момчета. Ако това не е възможно, не се бийте за това, време е да …

4. Състояйте се сбогом на вина

Повинението за виновен е безсмислено, консумира се, както и яде на всички нас, както и е безполезно, така че спрете. Вие доставяте за вашето семейство, сте фантастичен функционален дизайн, както и си правите много, за да донесете къща на бекона, така че вървете просто върху себе си. Изисквам да работя, за да се чувствам доволен толкова, колкото по парични причини, както и силно вярвам, че зарадваните родители са равни на зарадваните деца!

Прекарвам страхотни сделки време с децата си, поддържам уикендите безплатни за тях, правя вечеря, както и лягане, с грижи за деца с деня. Приемам универсална, но експертна техника в работата си. Работя трудно, но когато изключа, изключвам …

5. Промяна на

Като фрийлансър, особено като писател/блогър, световната голяма мрежа никога не спира, но наистина трябва. Аз съм строг за това кога се изключвам, така че въпреки че правя вечерни вечери, когато младите ми спят (така че имам време с тях, след като вдигна), опитвам се, както и да изключа каквото и да е цифрово (бар Netflix) до 21.30pm, така че аз Вземете поне няколко часа почивка, за да разговаряте, както и да се отдръпнете с моя мъж пред кутията.

Плюс това, като всички според експертите, изискват поне 90 минути офлайн преди лягане, за да получа страхотен нощен сън! Изключете, за да можете да включите по подходящ начин на следващия ден.

Какво направихте от моите съвети? Бих искал да проверя вашата?

Снимка от Уилям Ийвън на Unsplash

Прикрепете го!

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House, както и използва представа за това как да произвежда цифрова услуга или да се върне на работа с увереност.

Мумбос: Ръководството на искрената мама за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в къщата (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (US/Canada Edition)

На разположение на 8 септември 2020 г. Купете сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не се съобразим с Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, както и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя редовен бюлетин по имейл, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, навечериетоNT покани, състезания, както и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published.