Защо е толкова трудно да напуснеш дома с бебе? {Rookie Mothers Trusthess#15}

, оставяйки общността, използвана така, че да бъде толкова проста. Преди да имам дете, просто щях да си сложа обувките, да взема каишката на кучето, както и да избера разходка.

Сега, когато имам Piper, има 42 допълнителни стъпки към процеса. Една от които обикновено включва промяна на пелена, пълна с пук, най -добре, преди да съм на път да изляза през вратата.

Но бях идентифициран да го направя. Както и аз носех другата си половина, както и кучешки заедно с мен. (Някои може да повярват, че напускането на дома е по -просто със съпруга, но в тази ситуация не толкова.)

Разбрах, че пожелах да заведа пропуски в парка, който беше на около 1,5 мили от нашата къща. Там има люлка на бебето, както и вярвах, че би било забавно да го изпробвам.

Първа стъпка в процеса: Google на каква възраст може да се люлее моето бебе в люлка?

Разбрах, че въпреки че е била само на 4,5 месеца, че ако сложа одеяло около нея, за да запълня допълнителната зона в люлката, както и не я натиснах толкова много, че ще се оправим.

Въоръжени с новооткрито разбиране за бебетата, както и оборудване за детски площадки, тръгнахме към парка.

През цялото време другата ми половина продължаваше да казва: „Вярвам, че ще вали“, „скъпа, най -вероятно ще вали.“ Ъъъ, аз продължавах да му казвам да го затвори – че ще е добре, но той няма да има нищо от това.

Тъй като всички разбирате, че една доволна друга половина е доволен живот, така въпреки неговите протести, които тръгнахме.

По протежение на метода трябваше да спрем на поле, както и да оставим кучешката да изтича от каишката му. След като продължи да яде елен, както и да гони малко дете, ние го качихме обратно, както и продължихме по пътя ни. Следваща спирка: люлки !!!

Пайпър ме погледна доста скептично, когато я опаковах, но след няколко натискания тя вярваше, че са доста спретнати. Страхотен. Сега ще трябва да закупим едно от тях за двора. „Погледът на нейната бит се занимаваше, когато усещаше вятъра по гърба си, както и взимаше всичко, беше безценно.

Следващата стъпка беше слайдът. Казах на Тайлър, съпругът ми, че трябва да вземе бебето, както и кучешкия слайд, защото и двамата по подобен начин го харесват. Той беше по -малко развълнуван от тази идея, но той е отличен спорт, така че играеше заедно. Canine го хареса, докато бебето беше вид като, Ehhhh.

Последно, издърпването на барове или маймунски барове, когато ги наричат ​​телефонът на младежите. Тъй като Тайлър, както и аз съм запален Crossfitters, ние вярвахме, че би било забавно да направим бебето да изглежда така, сякаш се дърпа.

Но след това тя облизваше маймунските барове, както и ние напълно изплашихме, вярвайки, че е сключила договор с хепатит, както и трябваше да започне за дома. Плюс това тя бързо се приближаваше към фазата на деня „Аз съм да загубя глупостите си“.

И какво знаеш?

Валеше ни през последната миля вкъщи. Сега, ако ме попитате, това беше просто лек дъжд, практически тип мирен. Ако попитате другата ми половина, това беше мусон, както и той пожела да пусне целия метод вкъщи. Съжалявам, скъпа, не тичам.

Leave a Reply

Your email address will not be published.