Връщайки се на коня, признание на нощта на новобранец

беше вечер на мама и нямате представа колко зле ми трябва.

Съпругът ми Тайлър току -що се беше върнал от това, че е извън града за работа и ще напусне отново след няколко дни. Обичам бебето си, не ме разбирайте погрешно, но да съм сам със 7-седмична възраст, денонощно, има тенденция да ме направи малко луд, затова скочих при шанса за вечер, преди хъбовете отново да напуснат града .

Тайлър и аз взехме решение да правим вечеря и да пием с приятели. Само това нямаше да е достатъчно, за да задоволя копнежа ми за взаимодействие за възрастни, въпреки че взех решение да го взема на прорез.

Виждате ли, посочих, че имам 7 седмици. Това показва, че наскоро бях направил 6-седмичната си проверка с акушерката си (докато съпругът ми беше извън града). Както предполагам, че мамите знаете какво означава това … всичко ясно за секси време.

Но ето това: само защото вашият лекар казва, че можете да го „направите“, не ви показва (а) да се чувствате като това или (b) може да намерите времето, дори ако искате.

Но съпругът ми, Бог да го благослови, го заслужи. Едва ли ме подслушваше веднъж в течение на 6 -те седмици след като се роди дъщеря ни Пайпър (вероятно защото му казах да отиде да вземе нещата в свои ръце). Имах чувството, че е време да му дам най -добрите 30 секунди от живота му.

И така, какво направих … ..?

Платих за секс

Не, не така, ти си странно. Ти кой си мислиш, че съм?

Виждате ли, разбрах, че да се занимавам със съпруга ми е трудно да се случи в нашата къща. Детето ни се вбесява като лудо вечер (свято час на вещици). По времето, когато свърши, аз съм изтощен и последното нещо в съзнанието ми е да блъскате от Uglies.

И докато преди това сме получавали детегледачка, тя се отнася до нашата къща и просто би било странно да изтича в друга стая (въпреки че мисълта ми е минала през ума).

И така, взех решение да взема хотелска стая. За това, което [се оказа] около 30 минути. 110 долара хотелска стая, 30 минути, това е $ 3,67 в минута (без да се включва данъци)!

Моят „Night Out“ започна „нормално“. Срещнахме се с нашите приятели (също родители на млад) и аз имах първите си московски мулета. След година. И да, те бяха вкусни.

Палците, с които се срещнахме, са бременни с второто си дете, така че естествено разговорът се съсредоточи много около бебетата. Смешно е как се случва това. Превърнах се в „тази жена“. Преди да имам дете, мразех да говоря за деца на други хора за много повече от пет минути.

Но какво ще кажете за секса?

Бях взел решение ден преди, че щях да направя цялото това нещо в хотела. Планирането на тези неща обаче е трудно с това новопридобито дете.

Имаме своята детегледачка за ограничен период от време и в даден момент ще трябва да изпомпвам. Така че вместо да ям вечеря в любимия ми ресторант в центъра на града и след това да шофирам из града до хотел, просто съкратих цялата работа. Резервирах резервации за вечеря в ресторант, който също се случва в хотел (аз съм ефективен!). Като се има предвид, че това е ресторант, в който сме яли, не беше подозрителен за съпруга ми.

Сега абсолютно не беше толкова добър в ресторант, колкото нормалния ми любим на центъра на града, но аз трябва да ям гореща храна и нямаше бебе да плаче. Така че ще го взема.

След вечеря избих от решаващо значение и я дадох на съпруга си. Момче, той беше в екстаз (и изненадан!).

Без да навлизам в твърде много подробности, беше абсолютно по -добре, отколкото очаквах. Но все пак леко болезнено.

Проверихме около 8:00 и се прибрахме вкъщи до 9:00 с бърза спирка на Trader Joe’s по пътя към дома.

Беше ли най -романтичното нещо, което преживях? вероятно не. Въпреки това, често просто трябва да скочите обратно на коня. Виждате, че ако не сте били гладни, все пак сте яли в даден момент през деня. Е, това е нещо като едно и също нещо. Сега, когато го измъкнахме, сигурен съм, че ще има много по -малко безпокойство относно бъдещите „сесии“.

Беше забавно, беше освежаващо, беше точно това, от което се нуждаех.

Сега искам да чуя от теб! В коментарите по-долу бих искал да чуя най-добрата ви идея за поддържане на романтиката жив след бебето. Всички бихме могли да използваме малко вдъхновение!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.