Присъединете се към помпената работа

Погледнете тази жена. Приличаш ли на нея, когато разкриваш мляко за бебето си? Ако е така, моля, обяснете се.

След като прекарахме доста време, както изпомпвайки, както и търсейки снимки на изпомпване на жени от основните производители на помпи, открихме, че там липсват нереалистични изображения. Тази снимка по -горе? Снимах го без разрешение на никого. Разбирам, че има специално място в ада за това престъпление, но аз съм готов да го платя.

Ъъъ, къде е помпата й?

Някога седяхме в кафене с две други майки, както и започнахме да сравняваме бележки за това къде помпаме на работа, както и къде сме изпомпвали. Точно тук, в Калифорния, нашите работодатели са законно задължени да ни предоставят пространство, което заключва, както и има щепсел, както и не е баня. Благодарен съм. Признавам, че много от вас нямат толкова късмет.

Получихме концепцията, че трябва да съберем снимки на тези среди, за да гарантираме, че можем да почетеме организациите, които го правят правилно, както и да се подиграваме с тези, които не го правят.

Кредит за снимки: Сара Гилбърт

Имате ли помпена история, която е трагична или забавна? Споделете го тук. Както и утре, вземете специален селфи на работа, за да можем всички да видим вашето помпено пространство. Моля, снимайте местоположението си за изпомпване, както и го публикувате в Instagram с hashtags #RookieMoms, както и #PumpingProject.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.