Най -добрите играчки за зъби на бебета + предложения за успокояване на тези болни венци!

Тройцето е трудно! Когато вашето малко започне да се зъби, вие ще искате да направите абсолютно всичко, което можете, за да им предложите с известно утеха. Изненадващо е, че дъвченето и смученето са един от най -добрите начини да облекчите болката в зъбите. Именно там влизат най -добрите играчки за зъби на бебета и ние сме тук, за да помогнем! От съществено значение за страхотната играчка за зъби е наистина доста проста; Нещо, което може да предложи контраатария на венците с нарастване на зъбите и нещо студено за изтръпващ ефект. Въпреки че същественото е просто, все още има много опции, от които да избирате и вероятно ще искате няколко различни на кратък обхват, когато наистина започне зъбите. Никога не можете наистина да знаете кой от тях ще направи вашето бебе най -щастливо, така че дайте на няколко добър шанс на няколко!

Съвети за успокояване на възпалените венци на вашето бебе

Ако вашето бебе на зъби изглежда неудобно, помислете за тези лесни предложения от клиниката Mayo:

Разтрийте венците на бебето си. Използвайте чист пръст или навлажнена марля, за да разтриете венците на бебето си. Налягането може да облекчи дискомфорта на вашето бебе.
Дръжте го хладно. Студена кърпа, лъжица или охладен пръстен за зъби могат да бъдат успокояващи на бебешките венци. Не давайте обаче на бебето си замръзнал пръстен за зъби.
Опитайте тежки храни. Ако бебето ви яде твърди храни, може да предложите нещо ядливо за гризане ”“, като обелени и охладени краставици или морков. Следете внимателно бебето си обаче. Всякакви парчета, които се откъсват, могат да представляват опасност от задавяне.
Изсушете дрола. Прекомерното спускане е част от процеса на прорязване на зъбите. Наличието на пръстен, пръсти или други предмети в устата произвежда слюнка. За да избегнете дразнене на кожата, дръжте чиста кърпа, полезна, за да изсушите брадичката на бебето си. Помислете за прилагане на овлажнител, като крем или лосион на водна основа.
Опитайте лекарство без рецепта. Ако вашето бебе е особено криво, ацетаминофен (Tylenol, други) или ибупрофен (Advil, детски мотрин, други) може да помогне.

Най -добрите играчки за бебешки зъби

Зелени кълнове за пръстен – класически тинетер

Няма нищо лошо в избора на класическия вариант, особено когато се отнася до нещо като изпитано във времето като леден тинейстор. Зелените кълнове правят страхотна версия на тази класическа играчка за зъби с мъниста, изработени от безопасна пластмаса и пълни с дестилирана вода. Хвърлете този човек във фризера и го пригответе, когато започнат оплакванията на прорязване на зъбите. След няколко минути размазване на студения пръстен, вашето малко ще се почувства 100 пъти по -добре. Проверете текущите цени тук!

МОМБЕЛСКИ ГУМПА ТЕОТЕР – За бебето, което обича да пуска нещата

Тази играчка е била сензация на Tik Tok, защото една мама показа как да я използва по начин, който не позволява на вашето бебе да го пуска! Малката гъба може да бъде обвита над ръката на вашето бебе, за да им помогне да го захванат. Проверете текущите цени тук!

Пазарувайте много повече от любимите ни на liketoknow.it!

Sophie The Giraffe-играчка за най-продавани зъби!

Софи доминира на полето за зъби на играчки от доста години, но напълно разбираме защо. Бебетата просто абсолютно обичат това нещо. Дъщеря ми Оливия обичаше да се гризе на Софи от доста време. Смятаме, че е така, защото тя е толкова лесна за задържане и осигурява голямо разнообразие от места за хапване от краката до ушите и главата. Не споменавайте, че е много гъвкава играчка, която прави забавно да се играе и има скърцане. За да направи майката щастлива, Софи е направена от естествен каучук, който е BPA и фталати безплатно. Проверете текущите цени тук!

Loulou Lollipop Teether – най -мил бебешки тинетер!

Не че купувате бебешки тийнейджър, базиран на външен вид, но този тинетер със сигурност е сладък (достатъчно сладък, за да се покаже във фотосесия, която е). Изработена е от силиконова и буковата дървесина. Той също така се удвоява като дрънкалка, придавайки му някаква стойност на домашните забавления. Проверете текущите цени тук!

Nuby обратим памучен муслин лигавец – най -добра играчка за носене на зъби

Титмът има тенденция да идва с един много силен недостатък; дрогиране. Говоря много повече с дрол, отколкото си мислил, че може да излезе от сладките си малки хора. Един от начините да се справите с това е да накарате бебето си да носи лигавица и ако те вече ще носят такава, може да има и играчка за дъвчене на зъби в края на нея! Това е идеята зад тези лигавици, те са най -добре дъвчащи триъгълни тетера. Вашето бебе ще хареса текстурата, която им предлага страхотно облекчаване на болката и ще харесате колко много сладки дизайни можете да избирате. Проверете текущите цени тук!

Силиконова миеща тинетка – Най -добрата играчка за зъби на сензорно бебе

Този сладък малък животински тинетер ще стане най -добрият приятел на вашето бебе. Те са 100% безопасни, за да се дъвчат и голяма бонус оферта е, че те са достъпни в Amazon Prime, така че ако сте в обвързване на зъби, можете да имате такава до утре. Проверете текущите цени тук!

Nuby лед гел Ключове за зъби – много ефективна играчка за зъби на бебето!

Никой наистина не знае какво става въпрос за ключове, но бебетата просто ги обичат. Те са страхотни, защото идват лесно да се държат на пръстен и да имат купРазлични текстури, направени само за мърморене. Те също са идеални за хвърляне във фризера за този изтръпващ ефект. Проверете текущите цени тук!

Пазарувайте много повече от любимите ни на liketoknow.it!

БЕЗОПАСНОСТ 1ST MOBELLA ELLIE ELEPHANT TEETHER – РЕВЕРТИ НА ПРЕГЛЕДИ НА AMAZON!

Този тинетер е най -високо оцененият тинейър в Амазонка с 5 звезди и над 1000 отзива. Ели е подобна на Софи по това, че има много различни текстури и начини да се дъвче. Той има дълго кльощаво парче на върха, изключително за достигане до тези кътници докрай! Проверете текущите цени тук!

Patpat – Teether & Pacifier Combo

Това е два в един биберон и тинейър и след като вашето малко расте от използването на биберон, можете да натиснете тази половина надолу, така че да е на разположение само тинетерът. Той е направен от невероятно висококачествен медицински силикон и напълно освободен от всички тези вредни токсични материали. Проверете текущите цени тук!

Fisher Price Coffee Teether – за предаване на любовта си към Starbucks

Кой казва, че чашите за кафе са само за майка и татко? Тази играчка е не само много сладка, но е направена с пронимане на ума и е дрънкалка, както и бонус. Капакът е идеален за подреждане! Проверете текущите цени тук!

Nuby Teunche-Eez Teether-още една страхотна класика!

Това е още една доста класическа играчка за зъби. Той е оформен като риба, което прави лесно да се държи в средата, има много различни текстури и ще остане студено за дълъг период от време, след като е хвърлен във фризера. Абсолютно обичаме, че идва със случай, така че можете да го хвърлите в чантата си за чанта или памперс, без да се притеснявате за микроби! Проверете текущите цени тук!

Munch Mitt – за ръката дъвча

Ако вашето бебе просто обича да дъвче на ръцете си, тази ръкавица е пътят, когато се отнася, когато се отнася до зъбите. Това ще ги предпази да не се впускат по собствените си пръсти твърде силно и да им дадат по -добра текстура, за да успокоят тези възпалени венци. Проверете текущите цени тук!

Кои играчки за зъби на бебе сте използвали за вашето бебе? Кажете ни вашите любими в коментарите!
Може да се насладите и на:

Загрейте го мамо! [Бързо ръководство] към най -добрия бутилка за бебета!

Най -добрите бебешки пешеходци 2018 – Ръководство за най -доброто от най -добрите!

Бижута за кърма – Ръководство за пръстени за кърма и други

Пин за по -късно – най -добрите играчки за зъби на бебета + предложения за успокояване на тези болни венци!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.