3 занаятчийски проекта за малки пичове

, докато бях на конференцията на Blogher това лято, имах възможността да се срещна с Angry Julie (която всъщност беше доста приятна). Тя ми разказа за някои от забавните си занаяти и проекти, ориентирани към момчето и предложи да споделя няколко от тях днес. Изглеждат супер забавни и аз съм толкова благодарен.

Аз не съм най -приятната майка, но имам доста удобен съпруг. По някаква причина съпругът ми всъщност върви заедно с моите „блестящи“ идеи. Но наистина през повечето време той просто търкаля очи към мен. Смятам, че тъй като той има всички тези наистина готини и донякъде скъпи инструменти, той трябва да ги използва нали?

Винаги гледам блогове и/или в интернет за готини проекти или занаяти за нашия син, който в момента е на шест години. Преди повече от година аз (ние) пренасочих спалнята му в тема „екстремни спортове“, пълна с ярки цветове, рафтове за скейтборд и декорация за винил с мръсотия на стената му.

Crafts Caddy

Живеем в малка къща и детското претрупване понякога може да поеме даден район. Когато синът ми беше в предучилищна възраст, той започна да придобива голямо количество художествени запаси. Видях някои страхотни занаятчийски кади и/или организатори в някои от магазините за деца на деца, но те бяха малко прекалено скъпи за моя вкус. След като потърсих онлайн, намерих няколко страхотни проекти, използвайки основна мързелива Сюзън. Включихме някои от оригиналните идеи, но също така добавихме в някои от нашите персонализирани идеи като прецакване на кофите към мързеливата Сюзън, а не да я залепим.

Craft Caddy от Angry Julie понеделник

Вижте пълния урок и оригинална публикация за Arts and Craft Caddy.

LEGO маса

Когато синът ми беше достатъчно възрастен за Легос, ние започнахме да ги придобиваме (съхраняваме). Те практически са превзели спалнята му. Винаги влачеше кутиите си в семейната стая или на кухненската маса. Съпругът ми пожела, че са направили някаква масата на LEGO, подобна на много голямата влакова маса, която синът ми имаше, когато беше по -малък. Въпреки че има някои маси LEGO, отново, те са скъпи. Докато пазарувах в IKEA един ден, видях дисплей и ми дойде идея. Бихме могли да използваме обикновена маса Ikea и да я превърнем в масата LEGO с някои Lego основни плочи и лепило. С някои модификации на първоначалния ми план проектът се реализира.

Страхотна масата LEGO от Angry Julie

Вижте пълния урок и оригиналната публикация за масата LEGO, направена с Ikea липсва маса.

PVC Playhouse

И най -новият ни шедьовър беше мозъчен от прекрасен нов сайт, Pinterest, който съхранява виртуални отметки със снимки. Бих могъл да прекарам часове в разглеждане на всички рецепти, занаяти и проекти. Това е лятно време и синът ми е имал твърде много моменти на скука. Той винаги разкъсва дивана ни и прави някаква къща или крепост. Е, аз, докато правех изследвания (сърфиране на Pinterest), попаднах на снимка на крепост, направена от PVC тръби. Веднага изпратих имейл на съпруга си снимката. Оригиналният плакат не публикува никакъв вид урок, така че трябваше сами да разберем всички измерения. Отне само кратко време, за да се събере, но той все още се задържа и заема място в офиса в нашата къща.

Cool PVC Play Fort от Angry Julie

Вижте пълния урок и оригиналната публикация за PVC Pipe Playhouse/Fort Tutorial.

Джули, известна още като Angry Julie, живее в окръг Orange, Калифорния. Тя работи на пълен работен ден в законния сектор, като прави снимки. Омъжена е и има 6-годишен син. Когато не е заета да снима сина си, тя се опитва да бъде спортист, да играе с своя iPhone или да се преструва на занаят/DIY блогър в интернет. Намерете повече от нейните снимки и размити в блога й в Angry Julie Monday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.