Преобразувайте долните рафтове в Playzones. Вашето малко дете вече има.

Дженифър Лач, нашата мама, базирана в Сан Франциско, която блогове на нашата столична площадка, сподели снимки в интернет за това как точно се е предала на манията на детето си Фийби да играе в шкафове. Направих точно същото, когато детето ми беше малко дете. Днес Джен споделя своите методи за възприемане на навиците на Фийби, вместо да се бие с него.

Малките деца обичат да издърпват нещата от рафтовете, както и от чекмеджетата. Откривам това изключително досадно, както и ако имате някакъв вид тежки книги на рафтовете, това наистина може да бъде опасно.

Моята концепция за трансформиране на долните рафтове в нашия апартамент или апартамент започна с хола. Най -младият ми едва започваше да открива как точно да пълзи, както и да се издърпа. Разбрах, че скоро тя ще грабне книгите, които имах там, както и потенциално да ги дърпа отгоре отгоре.

Взех решение да преработя системата за рафтове, както и да превърна долните две рафта в удобно за бебета съхранение на играчки: по-тежки продукти на долния рафт, както и леки луксозни играчки на рафта над него. Това е работило наистина добре за нас, както и за това, че се почиства след игра на играчки доста безболезнено.

Тъй като моето бебе в крайна сметка беше много по -мобилно, както и много мислене за спазването на мен наоколо, както и копирането на това, което правя, създадох подобна зона в нашата килерче на кухнята. Тя влизаше в подправките, както и ги разливаше, както и ги хвърляше навсякъде! Настроих долните две рафта с подправки за преструване, както и храни, с които тя да играе вместо това. (Получих играта за игра в Target.)

Може да направите подобни неща с долни чекмеджета, които вашето малко дете обича да влиза или други участъци от дома, ако имате място. Това би бил метод да забавлявате детето си, докато свършите нещата, както и малко дете, без да имате тонове младежи продукти навсякъде. Бебето все още изпитва удоволствие от влизането в неща, но това не причинява опасност, бъркоти или очила.

Вярвам, че следващата ми стъпка ще бъде трансформирането на конкретен шкаф, който обича да отваря, както и да хвърля Tupperware навсякъде. Вярвам, че просто ще вложа някои неща за нея вместо нея, докато тя не порасне от тази фаза.

На програмните шкафове, които имат почистващи пособия или опасни неща, трябва да бъдат напълно устойчиви на бебета, както и заключени, но на този етап (18 месеца) тя обича да се преструва, както и да копира, както и да влезе в места, за които смята, безрисков избор за това да ми спести много време, когато се опитвам да приготвя вечеря, да сгъна пране или да отделя няколко минути, за да отговоря на имейл … както и може би няколко минути, за да сканираме емисията ми в Instagram, ако ще отидем на Бъдете напълно искрени помежду си!

Благодаря, Джен, че беше искрена с нас! Проверих изключително основната идея на Джен за придирчиви ядещи, които споделихме миналата година. както и нейната разумно нисък ключ за първи рожден ден на първия рожден ден.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.