Домакинът е дерайлиран: Дженифър тръгна до медицинското заведение

Днес имаме гост публикация (аз съм на почивка) от създателя на Kindercycle, както и от първия мама Дженифър Песецки.

Ето раждането, което предвиждахме: ние бихме работили у дома. Бих приготвил някакъв вид супа или яхния, домашен любимец, както и да ходя навън, миришейки на въздуха, проверявайки небето, както и да докосвам растенията. В близост до действителното време на раждане, нашите три акушерки щяха да се появят толкова добре, колкото щяха да сложат мразовити кърпи на главата ми, да ми разтрият гърба, както и да ми помогнат в най -твърдите контракции. Тогава бебето щеше да се появи в собственото си време, както и да бъде посрещнато от моя доволен съпруг, нашите акушерки, нашите меки котешки, както и мен. Тя щеше да бъде поставена върху гърдите ми, за да се притиска или да се кърми, каквото и да се чувства. Бих бил пълен с наслада, както и щастие.

И сега, реалността.

Да, организирахме домашно раждане, въпреки възраженията от някои членове на домакинството, както и от някои приятели. Харесаха ни акушерките си, както и страхотните предродилни посещения с тях, където говорихме за храненето, както и слушахме сърдечния ритъм на бебето. Те комплиментираха гладката ми кожа, както и моя твърд абс. Погледнах напред към всяко посещение с тях.

Имахме няколко хълцане по пътя на бременността. Бях смятан за „напреднала възраст на майката“, както и имахме два спонтанни аборти преди тази бременност. От моята възраст получихме ранен тест за CVS, който лабораторията изложи. Дълга история, но нямахме резултати от този тест, както и трябваше да изчакаме един месец за Amnio, както и да открием, че всички изглеждат добре. След това беше доста плавно плаване, с изключение на възпалените ми ръце, което направи композицията, както и изработването на напълно невъзможно.

Обратно към самото раждане.

Нашето бебе трябваше да се появи някъде в края на май или началото на юни 2010 г. В края на април планирахме бебешки лимов, както и почивка през уикенда, за да отпразнуваме 39 -ия си рожден ден (заявих напреднала възраст на майката, нали?) Нощта на 26 април, Отидох да спя, както и мечтаех за горещи извори. Хм, не. Оказа се, че не е горещи извори, но счупването на водата ми, както и счупване, както и да се счупя. След малко паника, както и объркване („Това е толкова добре“, „Какво се случва“, „Не очаквах да има толкова много вода!“), Ние се обадихме на нашите акушерки, които внимателно ни казаха, че можем нямам домашно раждане, тъй като бяхме на 35 седмици, което беше толкова рано за домашно раждане. Бебето може да има недостатъчно развити бели дробове или други проблеми, които ще се нуждаят от незабавно внимание на медицинското заведение.

Чувствайки се малко шокирани, взехме душове (това беше концепцията на съпруга ми, която беше великолепна), както и опаковани чанти за медицинското заведение, което не сме правили, нито организирахме да правим. Отидохме до медицинското заведение (разходка с 2 блока), държейки се за ръце, донесохме нашата сфера за раждане, както и проверка на звездите в небето.

След известно труд в триажната кабина, открихме, че бебето е нарушено, както и ние ще изискваме C-секция. След часове изминало време в триажната стая, нашето бебе беше осигурено от C-секция в 10:41 ч. На 27 април 2010 г. Тя беше изведена от мен, както и отнема, за да получи медицинска помощ. Не предпочитам да имам предвид всички тези подробности от безсънната нощ, както и някои наистина мощни лекарства. Тя беше 4 килограма 6 унции, както и прекара 9 дни в NICU. Освен теглото си, тя беше изключително здраво момиче.

Тъй като ние сме евреи, на нейния 8 -и живот, имахме церемония по именуване на бебета във външния двор на NICU с нашия равин, както и нашата медицинска сестра на NICU. Нарекохме я звездата Малия; Иврейското й име е Кочава Малка – кралицата на звездите. Имената й също имат значение на домакинството; Тя е кръстена на пра-леля на съпруга ми, която увеличи майката на съпруга ми, както и след пра-леля ми, който се ожени за оцелял от Холокоста, както и те никога не са имали деца.

Сега тя е доволна на 14 месеца. Тя е идеална в развитието на целта, както и проследява дъното на кривата за височина, както и теглото. По редица причини ние не се опитваме да се опитваме бебе.

Това е историята на раждането на звездата, от която най -накрая откривам, че съм доволен.

Благодаря много на Дженифър за споделянето на нейната история. Тя е майката зад kindercycle – www.kindercycle.org – Помощта на домакинствата се отървете от детските неща, с които се правят, както и да получат детски неща, които искат. Тя живее в Беркли, Калифорния, с другата си половина, както и 15 -месечна дъщеря.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.