Нощта на мама – правим ли го грешно?

Когато нашите бебета бяха на около 8 месеца, групата на моята майка (10 жени с бебета, родени през 04 октомври) започнаха месечна вечер на мама. Поне 8 от нас отидоха до първите няколко, както и беше невероятно забавно. Посещението започна да намалява, въпреки че запазваме месечната си дата, както и поне няколко души излизат месечно вече близо три години. Обикновено ходим на вечеря, както и оставаме два часа.

Тогава хората започнаха да имат втори бебета, други ангажименти, работещи късно, както и да имат съпрузи за късно. Удовлетворяването при 7.45 в крайна сметка беше наш стандарт. Тогава може да пристигнат много хора, независимо дали трябва да сложат новото бебе в леглото, да изчакат партньорите си, за да получат къща от клас по упражнения или нещо друго. Започнах да се разочаровам. Открих, че съм защитникът на Mno, излязох с майките седем дни след като предоставих раждане на #2. Разбира се, #2 дойде с нас …), но се страхувам, че го правим погрешно.

Личното ми обстоятелство е, че ако не се налага да излизам до 7.45, тогава ми се предлага да храня младежите си, както и да ги подготвя за леглото, както и дори да бъда малко полезен за вечерята на съпруга ми. Това, намирам, не се чувства като почивна нощ. (Може би погрешно тълкувах, както и концепцията не е почивна нощ, а само вечер?) Чувства се като изключително рутинна нощ, както и тогава, когато Джулиан проверява книгите си от татко, аз отивам, както и щат “ Лека нощ, излизам. ” Вярвам, че ми липсва около 10 минути дете. Скарлет вече е заспал 30 минути.

Само тази седмица започнах MNO с моите предучилищни майки. Колкото и да не ми харесва да го правя, предложих 20:00 като задоволително време, тъй като по -скоро бих имал висока посещаемост в по -късен час, отколкото ниската посещаемост по -рано. От опит изглежда, че 19:00 е просто нереалистично за толкова много хора. Няма големи писма, за да разкрия точно колко бих искал да ям вечеря в 19:00 от 20:00! Hmph.

Internets, избирате ли MNO с приятели? Какви са графиците? Какви са извиненията ?? !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.